Våra evenemang

Boka in en vinprovning eller lyxa till det med en skaldjursplatå, populära event som återkommer hos oss och gör er vistelse på Ulvön till något extra.

Följ oss på sociala medier för uppdateringar och nyheter!

28 & 29 juli

Skaldjursplatå

Kan det bli så mycket lyxigare än att få in en skaldjursplatå! Vår populära helg återkommer för tredje året. Passa på att boka för vi har begränsad mängd.

Skaldjursplatå

28 & 29 juli 2023

Skaldjursplatå

Kan det bli så mycket lyxigare än att få in en skaldjursplatå! Vår populära helg återkommer för tredje året. Passa på att boka för vi har begränsad mängd.

Onsdagar i juli

Vinprovningar


Det här blir vårat femte år med våra uppskattade vinprovningar och i år blir det vid fyra tillfällen – alla i olika teman som vi tycker är intressanta. 

Provningen sker i vårt bibliotek med 4–5 olika viner och håller på ca 1–1,5 timme.

Ålder: Minimum 20 år
Antal: Totalt 8 platser per tillfälle

Boka vinprovning

(Betalning sker vid bokningstillfället. Avbokning med full återbetalning sker minst 1 vecka innan provningen. Därefter sker återbetalning om vi kan fylla platserna.)

Vi har ännu inte släppt årets provningar men nedan ser ni våra teman från 2022.

Provning 1

RÖDA RHÔNEDRUVOR FRÅN NÄR & FJÄRRAN


På den här provningen kommer ni inte bara få prova druvor från när och fjärran, typiska för Rhone. ni kommer även få umgås med fantastiska Peter Vegh. Peter jobbar med att hälla och sälja viner på TM Kvalitetsviner. Energi och glädje är det första jag kommer och tänka på när det kommer till Peter. Han tar med sig fem cuvéer. Det kommer bli kul!

Datum: 6 juli 2022 (kl 15:30)
Pris: 550 kr/person

Provning 2

WE ALL LOVE BUBBLES


Äntligen är den här, sommar och bubbel. Anette Andersson brukar inte hålla tillbaka på sina provningar, så den här vill ni inte missa. Det kommer provas fem mousserande viner av olika slag.

Datum: 13 juli 2022 (kl 15:30)
Pris: 650 kr/person

Provning 3

VINDISTRIKTET MOSEL OCH DESS VINER


Ulvöns egna Agnes Norberg är tillbaka på ön för att servera er viner från Mosel. Agnes kommer visa ett utbud av viner som många inte känner till. Mosel får de flesta att tänka på Riesling men på den här provningen …

Datum: 20 juli 2022 (kl 15:30)
Pris: 550 kr/person

Provning 4

ORANGE ORANGE ORANGE


Vidja vinvyerna genom att låta Anette Andersson tar er igenom en provning av orange viner. Dessa viner har fått mer uppmärksamhet de senaste 10 åren och känns numera självklara. 

Datum: 27 juli 2022 (kl 15:30)
Pris: 550 kr/person

SIGN UP NOW
Boka bord

070-713 06 98 (ej sms)

bokabord@bistroruben.se